forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Genopslag: Er der et sundheds-interesseret øko-spirituel bofælleskab nær natur på Sjælland til K39?
11. august 2011
12:26
Avatar
Maria M
Guest
Guests

HJÆLP!

Jeg er en kvinde på 39 som søger nyt hjem fra 1. september – og vil gerne dele hverdagen med andre, som har lignende interesser:

meditation, selvudvikling og -afvikling, natur, økologi, stilhed, dans, kunst og kreativitet, god musik og plads til både det private

og det fælles.

En mere løs bofælleskabsform ville passe mig bedst. Jeg er open-minded, dog foretrækker selskaber uden store mængder alkohol og ingen rygning indendørs, tak! Og super hvis fællesarealerne er fredet for fjernsyn.

Placeringen er ikke så vigtig, bare der er gode transportmuligheder til Kbh, hvor jeg skal undervise i mindfulness i efteråret.

Jeg er i gang med at bygge op egen virksomhed indenfor ergonomisk vejledning – og p.t. arbejder meget hjemme, hvor jeg også folder mig ud kreativt.

Jeg spiser overvejende økologisk og fisk-vegetarisk- og undgår hvedemel, mælkeprodukter og sukker. Så det skal der være fleksibilitet til.

I er primært mellem 30 og 50 år, med eller uden børn, open-mindede mennesker, som værdsætter skønhed, stilhed, det naturlige og fællesmenneskelige.

 

Det er også en mulighed, at starte noget nyt sammen, hvis du har de samme interesser. Skriv snarest eller ring 27 42 36 49!

 

Mange hilsener

Maria

12. august 2011
14:20
Avatar
vivian
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
12. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Maria.

Lige noget for mig, men er bundet af at skulle bo i Greve da min datter på 7 år Asta starter 1 kl. og er meget glad for sin skole. Men ih hvor ville jeg gerne bo i en villa med andre. Er kvinde 42 år og på 2 år pædagogstuderende. Er vegetar og undgår også hvedemel,mælk og sukker, men ikke på slank overhovedet elsker kage,is og chokolade, men vil have kavalitet og det naturlige.

Elsker at røre mig så går til bodytoning,mbl,zumba, mediterer hver dag, når jeg når det laver jeg wu-qi gong plus eurytmi  øvelser,løber.

Elsker biblioteket og får lånt en masse bøger som jeg ikke altid når at læse. Elsker at synge, har sidste år gået til gospel i KBH, elsker musik, rejser var i Indien med Santhi yoga skole i vinters en skole hvor jeg er medlem, kommer til bhakti yoga og meditation, har også lige været på spirituel festival i Grækenland. Kan godt lide at gå til foredrag,workshops, er nysgerrig på livet.

Kh Vivian

12. august 2011
16:01
Avatar
Maria M
Guest
Guests

Hej Vivian

 

Tak for din besked. Jamen det lyder som om vi søger meget detsamme. Jeg har ikke noget imod Greve :-), har vist aldrig været der,

så hvis et passende hus der dukker op, skriv eller ring til mig. Fra hvornår ville du kunne flytte? Det lyder som om det ikke er noget

fastsat for dig, men bare en opstået lyst til at bo sammen.

 

Kh

Maria

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0