forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
3 venner søger bofællesskab i eller udenfor København
22. august 2014
20:04
Avatar
odasander
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
22. august 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej! Vi er tre venner der søger efter et bofællesskab i eller udenfor København. Vi har tidligere erfaring med at leve sammen og med andre mennesker. Grunden til at vi flytter til København er at vi skal begynde at studere og arbejde. Vi er 22-24 år, to svensker og en norske, der har let at forstå dansk. 

 

Søgere:

Daniel Mckeogh, august 12. 1990, Tlf: 463 044 1678

Hei! Mit navn er Daniel, og jeg søger et sted i København der jeg og mine to venner, Livia og Oda kan bo. De siste årene har jeg flyttet mye rundt og levet på mange forskjellige steder, for det meste på den svenske landsbygden. Jeg elsker at være ude og arbejde med mine hender og min kropp, å svømme, klatre, springe og utforske nye steder. Jeg har dyrket grønnsaker og gået fra at være vegetarianer til at ha griser. For det meste har jeg havet ulike arbejder i kortere perioder. Noen av tingene jeg har gjort er at bage brød, arbejde som personlig assistent, som musikklærer, i en bar/restaurant og så videre.

Som person er jeg omgjengelig og energisk. Jeg må lige at motionere, drikke øl, spilde gitar, gå tur og snakke med fræmmede. Jeg må lige at leve med andre og ha små rutiner sammen. Når jeg ser tilbage, har de bedste periodene i mitt liv været hvornår jeg har været på et sted og med mennesker, der jeg har kendt mig hjemme. Jeg synes at det viktigeste med at leve med andre er at være ærlig. Jeg har ingen problemer med forskjelle i politik, diet eller andet, det er ikke veldig utviklende at leve med mennesker der er helt like/har helt like tanker. I København vil jeg forsøke at finne arbejde, og hovedgrunden til at jeg flytter derhen er Liva, men også fordi det er et nyt sted og et eventyr. Det vil bli godt for mig at utforske en storby.

 

Livia Hiselius, 10. desember 1991, Tlf: 4676 8309606

Mitt navn er Livia, og i begyndelsen av September skal jeg, Oda og Daniel flytte til København. Vi søger en lejlighed, eller at foretrække, et værelse i et bofellesskab, da vi er vandt med at leve med andre mennesker.

 

Tidligere har jeg studeret antropologi og fotografi i Gøteborg, men da jeg nu har begyndt på en internasjonal teater-utdannelse i Carlsbyen (CISPA), flytter vi nå til København.

 

Nu bor jeg i et hus med seks personer. Det jeg liger mest med at leve sammen er at spise pandekager på en langsom søndags morgen, at gøre riste-meditation i stuen og følelsen av at aldrig være ensom, selv om en er alene på værelset.

 

Jeg må lige mennesker, lucid dreaming, matlavning, diskussioner, fysisk motion, som yoga, dans og springing. Jeg ryger ikke og må lige at ha det rent og ryddig omkring mig.

Oda Sander, født 18. Juli 1991, Tlf: 47 922 655 86

Mitt navn er Oda. Det sidste året har jeg levet i bofællesskab i Gøteborg sammen med Livia og fire andre fantastiske mennesker. Det jeg ælsker med at leve i bofællesskab er at komme hjem til et hus fullt av liv, at lave mad sammen, kvelder der vi kan sidde sammen og drikke vin og samtale om alt mulig, og oppmuntre hinnanden, at gå ud sammen og gå oss vill og oppdage nye ting.

 

Årsagen til at jeg flytter til København er at jeg, som Livia har kommet in på CISPA, der jeg skal begynde 1. September. Jeg ser veldigt frem til det, da teater og skuespill er min store lidenskap.

 

Mine viktiste interesser er mennesker, teater, litteratur, språg, kulturer og livet. Jeg lever i nuet og må lige at opleve nye ting og nye mennesker. Jeg er omsorgsfull og optatt av at bidra til at alle rundt mig har det godt. I tillægg er jeg positiv og kan finde noe bra ved nesten alt.

________

 

Vi er ansvarsfulle og har aldrig havt problemer med betaling eller lignende.

Hvis du har nogen spørgsmål eller behøver tidligere husejer-referenser, vil vi med glæde framgi det.

Kontakt os gerne for mere information.

Med gode ønsker,

Livia, Daniel og Oda

30. august 2014
10:48
Avatar
christalesnail
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
30. august 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi! My name is Christale and I'm from Montreal. I'm not sure if you've found something yet, however I am also looking to live collectively in Copenhagen while I study at the University during the 2014-2015 academic year.

Your thread is very interesting and I would be interested in starting a new type of collective living, if no one is able to find one which they can be integrated into.

Perhaps we will have a language barrier? I speak English and French only, but am open to trying to learn Danish :)

About myself (perhaps we could be friends anyway ;)!)

Christale born April 16th 1987

From: Montreal Quebec, born in Sudbury, Ontario. I study public policy and community development. My life revolves primarily around social justice work, specifically climate change, anti-austerity, and anti-oppression. I do popular education workshops and am hoping to infuse more creative tactics into my work this year. Art as protest, as protest is political theater. I enjoy playing with life, hula hooping, poi, playing ukelele, listening to jazz/classical/funk/swing music + many other styles, listening to talk radio, drinking good coffee anywhere anytime, enjoying wine, cooking for and with people (I am the master of large meals and absolutely love sharing food with others), hosting potlucks (large communal dinners), having friends over or simply relaxing with the radio on while laying on my yoga mat... There is a lot more but that's a little bit :)

I am a happy person who enjoys laughing and having conversations. I take a serious interest in peoples lives and enjoy discussing life, philosophy, love, politics, play, whatever we feel like talking about. I like to listen and I like to talk, coffee and conversation is one of my favorite pass times and then perhaps going to fringe cinemas <3

I have a strong stance against oppression-austerity-racism-classism-sexism-ableism-gender binaries etc etc.

I am a person learning to explore polyamerist relationships and actively work to better understand, deconstruct, and rebuild a society that doesn't bend to the status-quo and that makes a space for everyone.

I just moved here from a collective living space of artists and lovers of life, that I shared for the summer with 5 amazing people, our door was always open so it was more like having many many roommates! It was absolutely lovely and I am incredibly grateful to have been invited to stay there.

If you're interested in getting to know me better or inviting me to see your space or building a new space please do not hesitate to contact me at : christaleterris@gmail.com or on FB: Christale Dawn.

Much love and I look forward to hearing from you soon!
Christale

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0