forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
24-årig pige fra det sociale og kreative hjørne
11. maj 2012
12:02
Avatar
Anne Ranegaard Clausen
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
1. maj 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej laugh

Jeg er en ung og frisk pige på 24 år, som færdiggør sin bachelor til sommer i Medievidenskab med supplering i Billedkunst og visuel kultur. Jeg søger bosted fra ca. 1. august.

Jeg kommer oprindeligt nogle kilometer syd for Århus, men har boet de sidste tre år i det centrale Århus. Nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt. Jeg flytter blandt andet til København for at studere visuel kultur på KUA.

Jeg bruger det meste af min fritid på at være sammen med mine venner og at være kreativ med forskellige projekter. Det er blandt andet fotografering, hvor jeg har fotograferet for forskellige studieblade, at tegne og male og har her i foråret haft min første udstilling.

Af person er jeg meget åben og imødekommende og har som regelet smil på læben. Dette hænger nok sammen med, at jeg for det meste har en positiv indstilling til livet og altid lever efter at få det bedste ud af alt. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker, og dette er også enaf grundene til, at jeg gerne vil bo i et bofællesskab, hvor jeg håber, der er masser af liv.

På mit studie i Århus har jeg alle tre år, jeg har læst, været med i festudvalget. Dette har jeg haft stor glæde af, da der her er et helt specielt sammenhold, når der skal skabes fester for de andre på studiet. 
Jeg har siden i sommers arbejdet som seksualunderviser hos Sex & Samfund i korpset i Århus. Dette job tager jeg med mig til København, hvor jeg også skal undervise.

Jeg har boet alene de sidste tre år, hvilket jeg synes, der er rigtig mange positive ting ved, men det har også sine ulemper. Jeg synes specielt, at jeg savner, at der er nogen omkring mig, hvilket også hænger sammen med, at jeg er meget social. Det er dog dette her helt specielle fællesskab, som jeg godt kunne tænke mig at opleve ved at bo i et kollektiv.

Jeg ønsker at involvere mig både i det forpligtende og uforpligtende selskab, som opstår, når man bor sammen. Det handler både om, at man arrangerer noget sammen, spiser aftensmad og er fælles om andet i huset. Ellers tænker jeg også på de her hyggelige stunder, hvor man kan sidde og hygge med film eller hver sine interesser i en fælles stue.

Giv endelig lyd, hvis jeg har vakt jeres interesse.
Hvis du gerne vil lære mere om mig, kan du se på min hjemmeside http://www.actreasury.weebly.com, hvor jeg viser min kreative side frem.

 

Mange venlige hilsner fra Anne smile

17. juni 2012
09:51
Avatar
Anne Ranegaard Clausen
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
1. maj 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hey igen. Nogen har ikke kunnet finde mig, så her er min mail: LOWUE@hotmail.com smile

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0