forum

A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
22-årig RUC studerende søger kollektiv i Københavnsområdet
1. august 2011
09:06
Avatar
Signe Lerche
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
1. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Kæreste Kollektiv

Må jeg være med?

 

Siden jeg gik på efterskole i fjord, har jeg ville være en del af et kollektiv. Jeg vil nyde at sætte nøglen i hoveddøren, velvidende at jeg vil blive mødt af liv og aktivitet på den anden side. 

En kort introduktion om mig selv: De seneste to år har jeg hovedsageligt befundet mig under fremmede himmelstrøg, og nu er det tid til at vende tilbage til en fast hverdag, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg er netop blevet optaget på mit drømmestudie; SamBas på Ruc med tilsagn til Journalistik. Alletiders! Det har alle dage været min drøm at blive Ulla Terkelsens efterfølger.

Mine ynglingsaktiviteter: Cykle afsted med et krakkort og udforske nye områder, Gå til kulturelle arrangementer og foredrag, Fylde termokanden med kaffe og slå mig ned på en bænk ved Søerne med en avis under armen, Tjekke tilbud ud på afbudsrejse.dk, Danse!!! - gerne salsa, Studere spansk, Spille BezzerWizzer, kagebagning (Jeg har netop fået en ny opskriftbog, som skal indvies asap), Mixe/drikke drinks - jeg er uddannet bartender.

... Men vigtigst af alt, så nyder jeg at pusle rundt, og skabe et hyggeligt rum omkring mig. Jeg ser frem til at høre fra dig og tage del i de fælles arbejdsopgaver og aktiviteter i dit kollektiv.

Kærlig hilsen

Signe Lerche, 22 år

Tlf.:60 64 01 61     

4. august 2011
11:56
Avatar
Mathilde, Anina, Lasse og Krisopher
Member
Members
Forum Posts: 10
Member Since:
10. juli 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Signe!

Vi er et lille hyggeligt kollektiv, med plads til fem beboere. Vi er bosat 3-4 kilometer fra Roskilde centrum. Det tager 15 min på cykel derind. Vi bor i landlige omgivelser, med udsigt udover markerne. Hvilket jo bare er dejligt. Vi har en stor have, som godt nok trænger til en kærlig hånd, men den er fyldt med æbletræer, og et kæmpe kirsebærtræ. Udover det, har vi også en lade, med høloft, som vi bruger til diverse fester. Og vi har plads til dyr. I forvejen er der to katte, og vi har lige haft to hunde, som vi ikke ved om vi skal fortsætte med at have. Og to rotter bor der også på et af værelserne.

Men vi søger altså en ny beboere fra september, da vores sambo Lasse flytter ud. Vores husleje med alt inkl. er 2000 kroner om måneden. Også ligger man 500 kroner i madkassen hver måneden. -Det lyder måske ikke af meget, men vi skralder også en del. Vi har ikke nogen fællesspisning hver dag, men man snakker sammen med dem der nu er hjemme, og man kunne finde ud af at lave noget mad sammen, hvis man har lyst. (: 

Kollektivet er meget præget af, at der er plads til at være ung og flyvsk, derfor er der ikke så mange krav til, hvad man skal nå i løbet af en uge fx. 

Vi har mandagene hvor vi prøver at holde møde, og fællespisning (nu har det været ferie i et godt stykke tid, så derfor har det også været lidt flyvsk.) Også ellers har man et rengørings område, som bare skal ordens i løbet af ugen.

17. august 2011
08:41
Avatar
Signe Lerche
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
1. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Matilde, Anina, Lasse og Krisopher

 

Jeg har først lige set jeres svar til mit kollektivoplæg. Jeg synes, at jeres kollektiv lyder utrolig dejligt! Nu hvor jeg skal til at studere vil jeg gerne være omgivet af rolige omgivelser. Mangler I stadig en indflytter fra september?

 

kærlig hilsen

 

Signe

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 212

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Camilla Nielsen-Englyst: 17

Christian Køster: 16

ann sophie pedersen: 15

Margrethe: 15

Katja Andersen: 11

Asger: 10

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 2660

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 914

Posts: 1497

Newest Members:

test, wpengine, FayeEggleston, ElmerLehner5, jannie, L.A.

Administrators: Jacobs: 0, Kolle Hjælp: 0