Om

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

14 thoughts on “Om

 1. Johanna R.

  ommmmm.

  If anyone can help and tell where in this site i should post. my Danish really isn’t that great..

  Svar
 2. minikollektivet

  Jeg vil meget gerne lave et indlæg om at vi søger kollektivister. Har forsøgt at bruge add topic tasten men den virker ikke. Nogle forslag til hvad der kan være galt og hved jeg gør?
  MVH
  Tine

  Svar
  1. Jacobs Forfatter

   Hej Tine,

   Er du logget ind når du forsøger at bruge add topic tasten?
   Hvis der ikke sker noget efter klik på “add topic”, så prøv at scrolle lidt ned på siden og se om du ikke overskrift- og tekstsfeltbokse skulle være dukket op, så du kan skrive dit indlæg.

   Mvh
   Jacob

   Svar
 3. Mads Saustrup Kristensen

  Hej
  Har prøvet at få ind og se hvem der søger en kollektivist, men får hele tiden en fejl meddelse, hvor der står det er pinligt.
  Hvordan kommer jeg ind og se? Vil meget gerne finde et kollektiv eller bofællesskab

  Svar
 4. Julie Spanggaard

  Hej Kollektiv.dk
  Jeg må indrømme at jeres hjemmeside driller mig lidt…
  Vi er en flok der vil oprette et kollektiv, og vi kan huske, at der får et par år siden fandtes mulighed for at man kunne få juridisk råd/økonomisk rådgivning til opstart af et kollektiv.
  Ved I om det stadig findes?
  På forhånd tak!
  Mvh Julie Spanggaard

  Svar
  1. Kolle Hjælp

   Hej,

   Det er Foreningen til Kollektivers Fremme du skal spørge, de har en facebookside her: https://www.facebook.com/#!/Kollektiv.dk.

   Foreningen til Kollektivers Fremme og Kollektiv.dk indgik for et par år siden et partnerskab, men der har ikke på det seneste været så meget aktivitet i Foreningen til Kollektivers Fremme. Derfor kan det vare lidt tid inden du får svar fra dem.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.